Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Groddar?  (läst 19882 gånger)

DrJacob.se

  • Inlägg: 52
  • Rå-lågfett-högkolhydrat-vegan
    • Blekinge
    • DrJacobs Raw Food
SV: Groddar?
« Svar #40 skrivet: 16 jun-10 kl 04:53 »
Ska man alltid grodda de mörkt? När jag var liten groddade vi alfalfa i fönstret.

Grodda mörkt först för att få en spänstig grodd för att sedan "klorofyllisera" de sista 1-2 dagarna i ljus. Mitt mörker består av en tallrik som ligger över durkslaget där groddarna växer.

Detta är förstås inte nödvändigt, mest en smaksak.
Certifierad Lärare i Raw & Living Food och Levande Föda -
http://www.dracob.se/
http://www.30bananeromdagen.ning.com/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

723 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Mycket intressant och inspirerande läsning! Jag har lärt mig mycket användbart, bl.a inför eventuella framtida getter. Tidningen är dessutom väldigt fin att bläddra i. Otroligt prisvärd! En får mycket för sina 30 kronor.
/Sofie S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser