Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Groddar?  (läst 19877 gånger)

DrJacob.se

  • Inlägg: 52
  • Rå-lågfett-högkolhydrat-vegan
    • Blekinge
    • DrJacobs Raw Food
SV: Groddar?
« Svar #40 skrivet: 16 jun-10 kl 04:53 »
Ska man alltid grodda de mörkt? När jag var liten groddade vi alfalfa i fönstret.

Grodda mörkt först för att få en spänstig grodd för att sedan "klorofyllisera" de sista 1-2 dagarna i ljus. Mitt mörker består av en tallrik som ligger över durkslaget där groddarna växer.

Detta är förstås inte nödvändigt, mest en smaksak.
Certifierad Lärare i Raw & Living Food och Levande Föda -
http://www.dracob.se/
http://www.30bananeromdagen.ning.com/


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

629 gäster, 1 användare
beekeepern

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser