Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Rökning av chili  (läst 1391 gånger)

Rafiki

  • Inlägg: 220
  • Sörmjölebo i förskingringen
    • Odling i staden
Rökning av chili
« skrivet: 29 okt-08 kl 19:14 »
Jag vet att flera här röker chilifrukter. Det jag undrar är dels, använder ni något annat än typ ABU-rök, kanske är en mer relevant fråga, kallröker in eller varmröker ni? I ABU-röken blir det ju varmt med värmekällan så tätt inpå. Och dels vad har ni för spån/träslag? Typ al som till rökning av andra produkter? Och i en ABU-rök, som rent utrymmesmässigt är det jag får hålla mig till en överskådlig tid framöver, hur länge ungefär får de ligga där i rökluften, hur vet man att de är klara?

Många frågor :) :) som förhoppningsvis hamnade under rätt tråd... ;D
Det finns många skyddsmedel mot frestelser. Det bästa är feghet.
– Mark Twain


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

745 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser