jaha, då kan jag höja mitt pris till 100 då,utan dåligt samvete.hur jag gör på enklast tänkbara sätt .tillsätter ca 1-1,5dl fil till 10l ljummen mjölk,jag tar nymjölkad morgonmjölk och fyller på med gårdagens kvällsmjölk.låter stå 1tim ,har i löpe mängd efter vad som står på flaskan,låter löpa,skär i kuber, låter sjunka,tar bort vassla med en skopa,lämnar så mycket så det täcker,tvättar mig noga och värmer sakta under skta omrörning med handen då känner jag när ost massan blir ca38 -40grad det får inte bli för varmt då rinner grädden ut i vasslan.sen dränerar jag i en handuk som jag lagt i en ostform som står i ett durkslag som står över en hink ( oj)tryker till, ställer på en tyngd (morteln) vänder i ny handuk om någon timme vänder igen,nästa dag torrsaltar jag osten spänner ett band runt om för att den inte ska flyta ut.vänder och vänder varje dag saltar en gång till och försöker hålla den fin,ser den ut att torka smörjer jag,ibland tvättar jag med sprit .svårast är lagringen tycker jag ja, så gör jag,den blir god i alla fall, sen finns det nog många andra sätt som är minst lika bra lycka till med ystningen.