Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  mjölk -> hälsofil?  (läst 1363 gånger)

DonP

  • Inlägg: 9
mjölk -> hälsofil?
« skrivet: 22 dec-07 kl 01:05 »
Jag har med intresse läst trådarna om syrning av mjölk. Själv har jag börjat äta Verum hälsofil för att försöka få ordning på magen. För att få en ekologisk och billigare variant har jag provat att syra mjölk med Verum, med hyfsat resultat (fortfarande nybörjare). Min fråga är om de goda bakterierna följer med, det borde väl vara så? Samt om någon har erfarenhet av att syra soja- eller havremjölk?

 

Gruff

  • Inlägg: 4550
    • Östergötland
    • Caprifool
Re:mjölk -> hälsofil?
« Svar #1 skrivet: 24 dec-07 kl 23:29 »
Dom hänger med. Men du kan starta om med ny fil några ggr. under året för att vara säker på att kulturen är den du vill ha.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

476 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser