Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  skillnaden på köttet  (läst 1140 gånger)

mimmi83

  • Inlägg: 36
    • Nyalyckaskaniner
skillnaden på köttet
« skrivet: 15 dec-07 kl 19:25 »
vad är skillnaden på fintrådigt kött och annat kaninlött? kan man jämföra med något tex kykling... skulle vilja veta skillnade mellan rex kaninen och jättekaninernas kött....
Kaninuppfödare i mindre skala av Rex. www.freewebs.com/nyalyckaskaniner

 

Gösta

  • Inlägg: 1630
Re:skillnaden på köttet
« Svar #1 skrivet: 15 dec-07 kl 20:28 »
Fintrådigt kött = tunnare muskelfibrer samt tätare. Gör att köttet lätter kokar sönder.
Grovtrådigt kött = kraftigare muskelfibrer. Kan ge en viss känsla av svårtuggat lite segare kött.
Kycklingkött från 28 dagars kyckling har ett fintrådigt kött men "glest" mellan fibrerna som gör ett löst kött.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

568 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Supernöjd med den nya tidningen! Ska fixa ny betalning nu så vi har täckt upp det kommande året, ser fram emot att bygga upp ett litet bibliotek av tidningarna. :) Och maken är ivrig att få testa på ölbryggandet som finns med i senaste numret.. :P
/Maria Örni

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser