Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  skillnaden på köttet  (läst 1106 gånger)

mimmi83

  • Inlägg: 36
    • Nyalyckaskaniner
skillnaden på köttet
« skrivet: 15 dec-07 kl 19:25 »
vad är skillnaden på fintrådigt kött och annat kaninlött? kan man jämföra med något tex kykling... skulle vilja veta skillnade mellan rex kaninen och jättekaninernas kött....
Kaninuppfödare i mindre skala av Rex. www.freewebs.com/nyalyckaskaniner

 

Gösta

  • Inlägg: 1630
Re:skillnaden på köttet
« Svar #1 skrivet: 15 dec-07 kl 20:28 »
Fintrådigt kött = tunnare muskelfibrer samt tätare. Gör att köttet lätter kokar sönder.
Grovtrådigt kött = kraftigare muskelfibrer. Kan ge en viss känsla av svårtuggat lite segare kött.
Kycklingkött från 28 dagars kyckling har ett fintrådigt kött men "glest" mellan fibrerna som gör ett löst kött.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

714 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser