Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Bovete?  (läst 1474 gånger)

emlan.a

  • Inlägg: 12
    • Dalarna
Bovete?
« skrivet: 13 mar-15 kl 20:47 »
Hej.
Har en fundering på att provodla lite bovete, men undrar över skalet...
Hur hårt är boveteskalet? Mal man mjöl och kokar gröt på bovete med skal? Eller måste man skala dem?
"Helt bovete" som man tex kan köpa i mataffären från Saltå Kvarn, är den med skal?

Tack på förhand.  :)
MVH//Emelie


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

624 gäster, 2 användare
avanti, Hans Hultén

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tycker det verkar vara en mycket innehållsrik tidskrift. Användbara tips och råd för den nyfikne och för de som vill utveckla sitt bruk med hand och hjärta. Tack!!
/Märit Newberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser