Gick ner i källaren idag för att hämta upp lite sylt och upptäcker då att kylen pajat och blåst runt varmluft i kylen. (hur nu det gick till) Det var 22 grader i den iallafall.
Sylten och saften har jag räddat upp i vanliga kylen nu och hoppas de är ok. Men frågan är med resten. I kylen har jag en hel del gurkinäggningar från förra året. Både ättiksgurka och syltgurka. Dessutom konserverade persikor, marmelad, vinbärsgele, äpplegele och vindruvsgele. Efter som de stått kylskåpskallt tänkte jag de skulle hålla ett tag till. Men hur gör jag nu? Tror ni jag behöver slänga det? Vet inte hur länge det varit varmt i kylen, gissar det är minst en vecka sen vi var nere och hämtade upp grejor senast.
Årets alla skivade gurkor samt saltgurkor. Hur tror ni de påverkats? Jag hade ju tänkt de skulle hålla länge till.
Lite gråtfärdig just nu.