Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  fick ett erbjudande  (läst 1126 gånger)

ekonomisanering

  • Inlägg: 411
fick ett erbjudande
« skrivet: 19 maj-13 kl 16:44 »
Om krusbär o vinbär som varit frysta sen förra året. Om jag gör saft, sylt o fryser om är hållbarhet som beredoing m färska bär?

christelle

  • Inlägg: 7772
    • Blekinge
SV: fick ett erbjudande
« Svar #1 skrivet: 19 maj-13 kl 16:56 »
Ja i stort sett och i alla fall för vinbären, krusbär brukar jag inte frysa och de har ju en annan typ av skal så det är oklart.
The woods are lovely, dark and deep.
But I have promises to keep,
and miles to go before I sleep.   R. F.

kurt

  • Inlägg: 3488
SV: fick ett erbjudande
« Svar #2 skrivet: 19 maj-13 kl 18:01 »
Men varför skall man frysa saft och sylt??

christelle

  • Inlägg: 7772
    • Blekinge
SV: fick ett erbjudande
« Svar #3 skrivet: 19 maj-13 kl 19:33 »
Saft, mos och sylt utan konserveringsmedel brukar jag frysa in och det blir så bra  ;)
The woods are lovely, dark and deep.
But I have promises to keep,
and miles to go before I sleep.   R. F.

 

Lena i Fjollträsk

  • Gäst
SV: fick ett erbjudande
« Svar #4 skrivet: 19 maj-13 kl 19:56 »
Jag har gjort sylt och saft på frusna bär både vinbär och krusbär, har aldrig märkt att det skulle ha sämre hållbarhet än på färska.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

576 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Som alltid mycket nöjd. Stycket med "Att ta vara på en gris" var kanon på alla sätt! Gillar nybörjarbreven mycket.
/Marie Mårtensson

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser