Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Maltgroddar  (läst 1565 gånger)

Slättahultarn

  • Inlägg: 130
Maltgroddar
« skrivet: 14 jul-10 kl 09:19 »
Läste i en kaninbok på från -39 om råprotein i procent på olika växter och sädesslag där korn har 10% sen finns det nåt som heter maltgroddar på 23%.
Kornmalt har jag ju hört talas om men är det samma sak? om man då groddar kornet borde man ju kunna minska givan eller har jag fått detta om bakfoten? Står även att torkade löv skulle ha så mycket som 8% 


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

469 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser