Okej, innan jag exploderar och skäller ut mitt slakteri - KAN det möjligen vara så att olika människor menar olika med begreppet grovstyckat?
I min värld är det bitarna i sin helhet, skinkan, fläsket, halsen osv. Jag har fått hem en låda slamsor, allt fullständigt massakerat. Jag anar kotletterna, men den är huggen i minst 4 bitar, skinkan existerar inte, fläsket är i större bitar men jag begriper inte varför. Endast filen var hel. Svålen var avskuren på de flesta bitar, kvar på vissa. Varför de tar av svålen förstår jag inte heller, det var som sagt inte finstyckat jag ville ha. För mig innebär detta bara att jag förlorar fett som jag behöver i min korv, fettet som är kvar på svålarna går inte att ta tillvara för det är så tunt.
Just nu är jag så arg att jag vill vägra betala - är det att gå för långt? Vad är rimligt att kräva? För normal betalning för grovstyck tänker jag inte ge dem i allafall.