Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  Grahamsbröd i bakugnen  (läst 1727 gånger)

mimmismat

  • Inlägg: 140
    • Mimmis Mat
Grahamsbröd i bakugnen
« skrivet: 17 nov-08 kl 20:40 »
Nu har vi varit på bakarkurs här i bygden i Björkaholms Bakarstuga och lärt oss mycket nytt om surdegsbakningen. Första brödet ut här hemma blev dock ett Grahamsbröd på vanlig färsk jäst. Det fick en fin seg yta på gränsen till knaprig yta.

Recept och erfarenheter till de vill hittar ni på;

http://mimmismat.wordpress.com/2008/11/17/grahamsbrod-i-bakugnen/

Vad har ni för goda recept på grahamsbröd eller surdegsbröd?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

642 gäster, 1 användare
Bokohammare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser