Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Mjuk surkål  (läst 2044 gånger)

Hallstrom

  • Inlägg: 84
    • Blekinge
Mjuk surkål
« skrivet: 01 feb-14 kl 23:16 »
Jag har förvarat en jäshink med surkål i ett förråd sen i höstas.
För några veckor sedan tog jag in den för att flytta över till glasburkar.
Det var ett par minusgrader i förrådet, och surkålen är helt mjuk och mosig.
Går det bra att äta ändå? Det luktar inte skit om det iallafall..

 

Gretan

  • Inlägg: 25
    • Södermanland
SV: Mjuk surkål
« Svar #1 skrivet: 02 feb-14 kl 13:34 »
Skulle tro att det går bra.
Har det varit kallare än kylskåpstemp, så har nog bara det hänt, att grönsakscellerna frusit sönder.
Jag skulle äta om det luktar och smakar bra.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

816 gäster, 1 användare (1 dolda)

* Forum

* Om tidningen Åter



- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser