"varsågod, smakliga rätter från växtriket" av Ann-Christine Engblom ISBN 978-952-92-0637-7
Den innehåller massa recept på hur man gör växtmjölk, soyghurt, växtostar, smältbar växtost, smuldeg utan margarin, kakor, bröd, huvudrätter m.m.
jättebra att ha om man som jag inte tål mjölk och äter veg eller gissar jag om man är vegan eftersom har man bara några grundsaker hemma kan man göra det mest (tex vaniljsås på inte många minuter utan att behöva köpa färdig)
Jag har ite hittat den i vanliga butiker men den ska visst finnas på vissa biblotek och även några få sidor på nätet.
annars så är gammeldagsa vegetariska kokböcker bra (och billiga) för även om dom innehåller en hel del mjölk/äggrätter så finns det även en hel del helt veganska rätter och dom är inte så körd in på fejkkötter av olika slag.
och Har man "varsågod" så kan man ju ersätta en hel del av tex mjölkprodukterna i recepten.