I generationer har människan använt honung, bivax, pollen och propolis i hushållet, till matlagning och som husapotek. I den nya boken "Honung – maträtter, desserter, bakverk och tips" har vi samlat lättlagade recept med honung som nyttig ingrediens och smaksättare. Boken innehåller också information om våra svenska honungssorter, andra produkter från bisamhället samt tips för hälsa och skönhet. Läs om det naturliga livsmedlet och de fantastiska bina som ger oss ovärderliga ekosystemtjänster.
ISBN: 9789163717413, inbunden, 120 sidor
Beställ hos våra återförsäljareAdlibrisBokiaBokusFreddy Duwe – Honung från SödertörnHonungsbutiken – Höga KustenMS BiredskapsfabrikenOrd & BokDu kan även be din lokala bokhandel ta hem boken om den inte finns i lager.
Är du återförsäljare kan du kontakta oss på
info@artcopy.se för offert eller beställa via Bokrondellen.
Läs mer på
www.alltomhonung.se/bok-om-honung