Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  fryst kött  (läst 3925 gånger)

Mark N

  • Gäst
SV: fryst kött
« Svar #20 skrivet: 23 mar-24 kl 17:14 »
Håller med.
Frysar är fantastiska saker, tror ingen på 1800 talet skulle tacka nej till en om dom kunde.
Om frysen är full, vilken den ska vara, anpassa storleken till innehållet man kommer ha, då blir den som en stor isbit. Tar lång tid innan det tinar. Strömavbrott på 1-2 dygn märks knappt om den inte öppnas och kompressorn går ju bara när det behövs så med långa strömavbrott och med ett elverk och 25 liter bensin så klarar man sig nog många veckor, man behöver inte ha elverket igång dygnet runt. Slå på den när tempen stigit 5 grader tex.

Har man en frys avstängd utomhus vintertid som är full kan man gott ha den avstängd under kalla perioder och slå på den när tempen närmar sig -10 -15. Nya frysar funkar bara vid -10-15 max men gamla gick till -30.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

576 gäster, 1 användare
Tur-Johan

* Forum

* Om tidningen Åter



- Snubblade över tidningen på biblioteket häromdagen. Blev kvar till stängning och lånade till slut hem sista årgången. Så intressant läsning!
Både jag och min man har saknat en tidning med "mer djup" och mindre gloss. Kul att lära sig mer om intressanta, nödvändiga ämnen.
Även om tidningen är fin...
/Jeanette

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser