Äsch! Det var väl inget roligt svar heller
hahahaha, vi är så olika vi människor. Jag med ett katastrofalt dåligt minne och ett hälosamt(?) kontrollbehov hade ju helst haft en bok med mig vi blötläggnings karet än en laptop...
Det är dax för höstslakten och jag vill öva mig i att bereda skinnen. Skulle någon supervänlig själ vilja ta mig igenom hela processen från det att jag har flått kaninen till det att skinnet är redo att sys till tofflor/vantar eller vad det nu blir av det. Jag har läst nånstans att man kan frysa skinnen istället för att salta dem, hur länge i frysen i så fall? Och ska de tinas innan de börjar bearbetas?Jag vill inte använda hjärna men i övrigt så naturligt som möjligt (förstås)Tack snälla snälla på förhand! Ps. Hade gärna varit med på kaninskinnberedar kursen som kommer nu i november men det är för långt för mig att åka
Monica - frågorna är ju då, var kommer kursen hållas? Hur mycket kommer den att kosta? och vad betyder rökning?? Hjärna låter lite magstarkt för mig men ska ha kursen i tankarna.