Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hållbarhet på vassle  (läst 7257 gånger)

ziema

  • Inlägg: 3
    • Småland
Hållbarhet på vassle
« skrivet: 14 nov-11 kl 22:25 »
Har bakat en omgång ostkaka idag som just nu står i ugnen och då blev det en hel del vassle förstås.
Hur länge håller den?
Jag hade tänkt baka bröd på den, men kommer inte använda allt så vad kan man göra av resten?
Går det att frysa in, eller är det bättre att bara vattna blommorna med den? :)

 

Kabo

  • Inlägg: 248
SV: Hållbarhet på vassle
« Svar #1 skrivet: 14 nov-11 kl 22:39 »
Det går bra att använda i pannkaka också.
Men det är inga problem att frysa den om man ska använda för att baka senare.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

629 gäster, 2 användare (1 dolda)
skogaliten

* Forum

* Om tidningen Åter



- Köpte numret främst för att jag tänker lära mig spinna, men förutom det fanns mycket annat intressant, som skötsel av naturbetesmarker och hoppfulla nybörjarbrev!
/Johanna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser