Kamel: Aha, så långt tänkte jag inte att dom tillagat det med ägg i recepten. Det måste jag kolla upp nästa gång jag handlar.
Jennifer: Nä det vet jag, så jag skrev att den som vill kan använda det. Jag har möjlighet att få ägg från höns som mått väldigt, väldigt bra och levt ett ekologiskt liv i enlighet med naturen. Så då kan det ibland hända att även jag äter ägg nån gång, även om det är ovanligt. 
MvH
Christina G
gillar man quornfärs men inte vill äta de pga ägginnehållet så är (fryst) sojafärs från "anamma" eller vad det heter,( något som liknar mamma iaf...

) ett tips, ja tycker de är rätt lika i konsistens osv, går att göra bullar och biffar av ett också, "anamma" har en hel del shyssta frysta-veg produkter tycker jag tex falafel, diverse grönsaksbiffar mm, utan onödiga tillsatser, men jag vet inte om det finns i hela sverige, tror de produceras i skåne..
ja sökte för att hitta namnet på märket, men väljer att inte skriva det här nu eller länka så de inte tolkas som reklam(vill nån veta va de är så äre bara å googla)), men hittade massa anant intresant om de där företaget, tex att hela deras fabrik drivs med vindkraft!