Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Södermanland Stockholm liten stuga till en person. Med häst ?  (läst 427 gånger)

ninanna

  • Inlägg: 13
Södermanland Stockholm liten stuga till en person. Med häst ?
« skrivet: 03 apr-24 kl 21:55 »
Färingsö /Stockholm.  Nära SL buss. 2 mil till city Sommarstuga 35 kvm . Maj- aug 7000:- mån ink el. Året runt är möjligt till reducerad hyra.   
Avskilt läge invid skog och åker. Naturområde med mycket vilt och rovfåglar. Stugan har sovrum och kök och el och kamin. Enkelt rustat med kyl och spis . Vatten hämtas i dunk. Helt ok separettoalett inne eller om man hellre vill finns utedass ute samt ett förråd. Uteplats i skogen. Tvättbalja funkar för dusch o tvätt. Fiber finns draget men just nu inget internetabonemang.  Möjlighet att låna tvättmaskin.  SL buss och sjö, 600m bort. Möjligen kan man ha sin hund  med om den inte jagar katter eller kor.  Finns  fyra katter som passerar vid stugan. Häst däremot går bra att ta med. Beteshage finns. I huset mittemot bor en jordbrukspraktikant på övervåningen. Själva bor vi 200 m bort. Odlingsmöjligheter finns förstås. Stugan är ledig från nu. Uthyres i första hand för hela 4 mån perioden maj- aug. Alternativt 2 mån. Möjlighet att hyra hela året till lägre hyra finns. Lämpligt boende för den som inte är bekväm och vill bo enkelt ,avskilt och naturnära. Vi söker en person. Möjligen två. Helst någon som inte har så många andra människor omkring sig - och trivs med det . Kanske nöjer sig med att träffa oss fåtal personer som redan finns på gården : ) samt  kor och får . Maila och berätta kort om varför du söker detta slags enkla sommarboende . Annons med bilder finns på Blocket. Vi hyr ut när vi hittar någon som vi tror passar. farmenlilla@gmail.com


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

437 gäster, 3 användare (1 dolda)
Slowfox, Bokohammare

* Forum

* Om tidningen Åter- Bästa tidningen!
/Gabriella S

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser