Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Inneboende sökes till torp i Falköpingstrakten  (läst 491 gånger)

Cayuga

  • Inlägg: 2
    • Halland
Västergötland Inneboende sökes till torp i Falköpingstrakten
« skrivet: 22 feb-24 kl 12:11 »
Halloj!
Till våren flyttar jag till ett lantligt torp med gård i Falköpingstrakten. Kommer ha med mig hund och tanken är att köpa in lite smådjur. Finns mark till odling/djurhållning, ladugård, garage för den som vill snickra och i min värld oändliga möjligheter. Vedspis, eluppvärmt hus, rinnande vatten och toalett. Väldigt mysigt, ser dock inte fram emot att flytta dit helt ensam, så om det finns någon trevlig individ som vill bli inneboende hos mig är man hjärtligt välkommen att skriva en rad om sig själv så hörs vi! :) 

bästa hälsningar,
Nora, 070 275 08 55


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

467 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser