Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  VEDHUGGARE FINNES!  (läst 234 gånger)

JanneFiol

  • Inlägg: 3
    • Uppland
VEDHUGGARE FINNES!
« skrivet: 12 apr-21 kl 09:29 »

Hejsan på er! Janne heter jag och är 36 år. Älskar att arbeta med kroppen och handsåga och hugga ved. Har ni uppsågade stockar som behöver huggas så vet ni var jag finns. Jag är uppväxt i byn Lambarudd (Lovön/Drottningholm), Stockholm. Bor nu i västra Stockholm och har bil. Landskap som Uppland, Södermanland, Dalarna, Västmanland, Närke, Värmland, Dalsland, Östergötland är av intresse med.

Vill även passa på att skriva att jag hoppas det finns någon som har kontakter gällande stuga att hyra året runt i Stockholms trakten.

Ha det fint!

Mvh // Janne. 

Finns på jannefaringer@hotmail.com

https://www.instagram.com/jannefiddle/?hl=sv


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

405 gäster, 5 användare
legolas40, Benkes, Johanna88, Radar, mohsart

* Forum

* Om tidningen Åter- Denna tidning snubblade jag över redan 2002 typ, det bästa att lära sig de mästa. Varje person i detta avlånga land borde läsa denna. Butiker borde ta in dessa... älskar denna tidning. Köpte förut mycket böcker i butiken för många år sedan, men dom kom bort, syrakulturen , ost till husbehov och en del andra.
/ Anna-karin A

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser