Mycket bra synpunkter man inte tänker på själv som dyker upp här !
Det är det som är så underbart med forum som fungerar !!!

Rengöringen kan bli ett problem helt klart, hmm, men om man istället för en stor behållare använder flera små blir den inre ytan som honungen kan "Kleta fast på" större och därmed mindre spill...
Alternativet är som jag ser det mjölktankar som finns beganade till bra pris, men det kan bli lite knepigt med uppvärmningen har inte hittat någon bra lösning ännu...
Och angående mantorp så betalar dom så dåligt enligt min uppfattning att det inte är intressant att sälja dit alls, visserligen är återtaget prisvärt men det faller också bort når jag läste hur dom processar honungen med uppvärmning till 70 grader vilket förstör många av honungens bra egenskaper

Nej honungen kommer att hanteras på plats och förädlas till tänkta produkter för leverans till Resturanger, Affärer och Privatpersoner..
Mindre mellanhänder = mer vinst för mig och kunden !!
/ Jonas