Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Degspad vid brödbak  (läst 4772 gånger)

norrtjej

  • Inlägg: 10
Degspad vid brödbak
« skrivet: 02 jun-06 kl 14:05 »
Hej alla brödbakare!
Jag tänkte höra vad ni har för ideer angående vad man kan använda som degspad.
Det jag tycker är det bästa är paltspad (vattnet då man kokat palt)
Yoghurt eller vätskan då man hängt yoghurt är också bra. En kompis till mig provade att använda te, är det nån som provat det?
Använder även havremjölk i alla recept som ska vara mjölk i eftersom jag inte tål mjölk och det märks ingen skillnad.
Vad är era bästa tips?? :)

andreana

  • Gäst
Re:Degspad vid brödbak
« Svar #1 skrivet: 03 jun-06 kl 00:33 »
allt går ju att prova vid ett brödbak, honungsvatten tex. jätte gott.

solkatten

  • Inlägg: 287
    • Väskor, kuddar, plånböcker mm med härliga motiv
Re:Degspad vid brödbak
« Svar #2 skrivet: 03 jun-06 kl 13:52 »
Kroppkakespad.

ladyaila

  • Inlägg: 1
Re:Degspad vid brödbak
« Svar #3 skrivet: 08 jun-06 kl 21:35 »
Mixa spansk körvel med vatten, jättegott i kryddbröd.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

1067 gäster, 3 användare (1 dolda)
simon.arvestrand, Erik Forsman

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kvartalets höjdpunkt för mig, när det nye Åter kommer!
/Ann-Louise L

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser