Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

 

Författare Ämne:  mygg...  (läst 11179 gånger)

simsalabimx

  • Inlägg: 3
    • Blekinge
SV: mygg...
« Svar #20 skrivet: 23 nov-13 kl 00:08 »
Har inte hittat nått botemedel för att förhindra. Men i egenskap av den känsliga skaran som inte bara får ett "litet" bett så har jag två tips. Salubrin som man hittar i en välsorterad mataffär. Dock har de en stark doft å tendens att inte finnas inom räckhåll när man behöver de.
Betydligt enklare är de me potatis mjöl. Finns i de flesta skafferi å huden blir underbart len.  :) om jag inte har fel för mig är de stärkelsen som fixar de. Men de hjälper mot de flesta bett o stick, även om man inte lyckats å motstå frestelsen å bara klia liiiiiite....

Kullan

  • Inlägg: 37
    • Dalarna
SV: mygg...
« Svar #21 skrivet: 13 jan-14 kl 15:30 »
Som tidigare inlägg skrivit skall Rölleka var bra mot mygg,knott och fästingar.
Har testat att göra bivax salva på det med doft av Lavendel som jag tänkte testa på sambon i sommar.
Själv tillhör jag släktet som myggen inte går i närheten av.;D


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser