Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Supersmidiga hemsidor  (läst 1313 gånger)

hanne

  • Inlägg: 63
    • Småland
Supersmidiga hemsidor
« skrivet: 09 feb-04 kl 06:42 »
Hej. Jag vill bara berätta hur härligt enkelt det är att lägga upp hemsidor här på alternativ.nu! Sitter i skogen med telefonmodem och det går hur snabbt som helst. Så alla ni som sitter och tummar på inhöstad kunskap i form av allehanda pappersnotiser - på servetter, kvitton, kaffefilter, rizlapapper - sortera era anteckningar och låt samtidigt andra få ta del av dem. Alternativ.nu erbjuder två megabite - lite att bita i om man inte har alltför mycket bilder! Det är mycket snabbare än vanlig ftp-överföring. Tveka inte - Get going! Tips för en enkel hemsida finns på www.ccsweden.se eller www.jonasweb.nu eller www.webdesignskolan.com. (Och ju enklare du konstruerar sidan, ju fler kan ha glädje av den).

admin

  • Administratör
  • Inlägg: 631
    • Alternativ.nu
Re:Supersmidiga hemsidor
« Svar #1 skrivet: 14 feb-04 kl 00:46 »
Jag kan bara instämma (och tacka Hanne för de fina orden)!
Kom igen - lägg upp den där hemsidan du har funderat på så länge!

/Camilla


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser