Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  dräktighet  (läst 648 gånger)

trassla

  • Gäst
dräktighet
« skrivet: 29 dec-09 kl 18:18 »
När börjar det synas på getterna att de är dräktiga? Har haft bocken här i några månader. Tycker att den ena geten är lite tjock på sidorna om magen.

Trollmor

  • Inlägg: 10732
  • Måtte jag inte leva förgäves.
    • -
SV: dräktighet
« Svar #1 skrivet: 29 dec-09 kl 19:51 »
När det är runt halvgånget brukar det börja synas så smått.  Och Du kan alltid prova att känna på magen med båda händerna, en på var sida.  Så får Du hantera tjejen, det mår er relation bra av.
En får va gla att en ä sum en ä, när en nu ente ä sum en saa.

trassla

  • Gäst
SV: dräktighet
« Svar #2 skrivet: 30 dec-09 kl 20:23 »
Okej. Hon har sedan hon kommit hem blivit både kramad, borstad , kliad på magen mm, som hon älskar ::). försöker känna på hennes mage och tycker att hon är lite "svullen och lite hård" :-[) konstig formuleringen men ni fattar nog vad jag menar. Gott nytt år på er alla!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

771 gäster, 2 användare
Lennart MÃ¥rs, statustrött

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser