Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Bruksridning & Körning i Söderhamn  (läst 569 gånger)

skjootan

  • Inlägg: 2
    • Anna,Stefan;Marcus & deras djurs hemsida
Bruksridning & Körning i Söderhamn
« skrivet: 23 nov-09 kl 07:37 »
Hej alla!

Jag är sprillans ny här!  ;D ::)

Jag är en tjej som brinner för hästar å andra djur. Har två st kallblodstravare som jag ena brukar i skogen på jordbruk och som  ridning å westeridning. Lång turer tar körningar ja jag ör det mesta. Stoet är under nevarvning och omprogramering efter stress på att bli stor travhäst  :-\

Nå jag har fått ett intresse som jag brinner för och undrar om det är fler i närheten som är intresesrade av Bruksridning och körning,då jag nu ska prata med lokala ridskolan om ev tränings tider.

Sedan har vi ju en del körning här omkring som jag kan info om ochså.

Och jag söker tomtepäls och draglinor i hampa  ;) d"jag kör forbonde 4e året nu till Skästra en resa för mig på 8dagar  ;D
kallblod 4ever


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Var väldigt intressant att läsa om vinterskörd. Så blir att försöka sig på det iår. Även mitt intresse för permakultur har väckts och jag hoppas på att det kommer fler artiklar om detta ämne och hur man kan starta upp det hemma.
/Sanna J

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser