Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Basfakta tack!  (läst 1035 gånger)

byggarebobbit

  • Inlägg: 126
Basfakta tack!
« skrivet: 14 nov-09 kl 11:36 »
  Har blivit uppmuntrad att skaffa kalkoner men jag vet inte mkt om dessa ståtliga (men fula haha) varelser. Jag undrar vad de kräver av livet i form av boende yta mat osv.... Nån som vill berätta?? Mvh
Rosa torp med liten gård stor hund många katter fem blommehöns med tupp o två parakiter massa grodor snart hästar kanske grisar växthus land blommor massa bakom än mer framåt. tror igen, som faan

bo_i_dala

  • Inlägg: 1040
SV: Basfakta tack!
« Svar #1 skrivet: 14 nov-09 kl 12:24 »
Hej!
Som daggamla är dom väldigt känsliga, som 6-veckors och äldre tåliga!

Äter som höns fast mycket mer, gillar inte om man byter foder ( misstänksamma)

Krav i övrigt, dom är som höns.....
mvh/ bo


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser