Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Samling, korrekt form  (läst 544 gånger)

Frances

  • Inlägg: 7909
  • Draco Dormiens Nunquam Titillandus
    • Västergötland
Samling, korrekt form
« skrivet: 08 apr-09 kl 13:43 »
Googla på Marie Rhodin, hon har gjort en del intressant forskning i ämnet. Jag kan tyvärr inte klippa o klistra med min dator.. :-\

" Först vill man bli nånting. Sen tror man att man är det man ville bli. Sen blir man kanske det man trodde att man var"

saint206

  • Inlägg: 1204
    • Småland
SV: Samling, korrekt form
« Svar #1 skrivet: 08 apr-09 kl 20:07 »
jaha, det kunde man väl ge sig attan på, att nu ska dom göra det ännu krångligare att rida "rätt".. tacka vet jag min goliat, han har en perfekt samling oavsett om han lubbar i hagen fri, eller i skogen med mig uppepå... ;D 8)
someday i hope you get the chance to live like you were dying..

Falin

  • Inlägg: 1792
    • -
SV: Samling, korrekt form
« Svar #2 skrivet: 09 apr-09 kl 21:12 »
Spännande!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

751 gäster, 3 användare
carma63, magtob, statustrött

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser