Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hund o katt  (läst 987 gånger)

Alva

  • Gäst
Hund o katt
« skrivet: 18 okt-05 kl 20:16 »
Vill rekommendera en sida som heter Hittehund. nu..
En mycket seriös , kärleksfull och ideell förening för omplacering av djur som av olika anledningar inte fungerar i den miljö de befinner sig. Gäller enbart hundar och katter skall tilläggas. Kolla in sidan själva..
Just nu behöver de fosterhem i väntan på en adoption. Hemmen skräddarsys vilket kan ta tid, under den tiden är en fosterhems-placering nödvändig för somliga av djuren .
Mvh Ann

HP

  • Inlägg: 193
    • Ångermanland
Re:Hund o katt
« Svar #1 skrivet: 20 okt-05 kl 09:00 »
Hej.
Är själv just nu "jour hem" för en av Hittehund.nu´s hundar i väntan på hem och kan bara hålla med Alva samt lägga till att de verkligen gör sitt "jobb"(endast volontärt)med djuren i första hand samt mycket kärlek och omtanke!
/HP
If You Run You'll Just Die Tired


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

298 gäster, 7 användare (1 dolda)
Josef87, t_n, H2O, hofboss, DolbyAtmos, Henrik F

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser