Jag fick för ett par dagar sedan ett recept på en frukt kaka. Om det är något liknande brödrecept du har så kan jag förstå om det luktar sprit.
Fruktkaka
1 dl socker
4 ägg
2 dl torkat frukt
1 tsk salt
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky
Ta fram en mellanstor skål. kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whiskyn i ett decilitermått och drick. upprepa.
sätt på elvispen. smaka återigen på whiskyn,
för att se om den fortfarande håller kvaliten.
blanda 1dl smör i en storskål, lägg till 1 msk socker och
vispa igen. kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
schtäng av elvischpen. knäck två hönor och schläng i schkålen,
med all torkat fjukt. schätt på elvischpen igen.
om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en
muvschkrejsel.
schmaka sen om whiskyn fortfarandre är god
schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
de e inte schå noga.
kolla whiskyn
schila citronsaften. läggtill en mat...sched...och schåsocker -eller
nåt, va fan!
schmörj ugnen. Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga
av elvischpen
schläng ut schkålen genom fönschtret,och...schå kolla schen whiskyn.
gå å legg dej .... vem fanvill ha fjuktkaka