Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Jäst?  (läst 3629 gånger)

krylla

  • Inlägg: 36
    • Närke
Jäst?
« skrivet: 27 feb-05 kl 15:46 »
Funderar på jästen... hur gör man med det när man är helt självhushållande? Går det att odla på något sätt..? Alltså t ex att man börjar med att köpa ett paket och sen förökar den så att man tar en bit av den varje gång man ska baka, utan att den tar slut... Hmm.. tänker på kefirsvampen här, där det funkar så (kefirfilmjölken). Men hur fungerar det med jäst? Var får man det ifrån egentligen?

 

Gruff

  • Inlägg: 4550
    • Östergötland
    • Caprifool
Re:Jäst?
« Svar #1 skrivet: 27 feb-05 kl 18:01 »
Surdeg eller honungsjäsmedel! Titta i Anelies Shönecks på Dagligt bröd efter recept.
« Senast ändrad: 29 aug-05 kl 22:29 av admin »


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

762 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter



- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser