Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  När kan man separera ällingar från ankan?  (läst 1396 gånger)

Colleen

  • Gäst
När kan man separera ällingar från ankan?
« skrivet: 01 aug-05 kl 09:17 »
En av mina 7 ällingar dog i lördags, förmodligen är det ena ankan som har trampat på den, eller något. Problemet är att ankan bara går PÅ ällingarna utan att bry sig om att de ligger under hennes ben och piper. I förra kullen på 2, dog båda ällingarna,
:-\och jag vill verkligen att dessa nya 6 ska klara sig, kan jag separera ungarna?
Eftersom dessa ällingar har två mödrar, kan jag ta bort den klumpiga (lite aggressiva) mamman och låta den andra ta hand om dessa 6 ??? Den klumpiga är "huvud mamman" och den andra är hjälpredan egentligen...

Susanne

  • Inlägg: 439
Re:När kan man separera ällingar från ankan?
« Svar #1 skrivet: 03 aug-05 kl 22:22 »
Är du säker på att det är ankmor som trampat ihjäl ällingarna? Det är inte helt ovanligt annars att det kan dö en och annan svag älling i kullarna, utan att någon yttre faktor påverkat.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser