Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Allmogegetter - göingeget, jämtget & lappget (hela Sverige)  (läst 9876 gånger)

Allmogegeten

  • Inlägg: 1
    • Föreningen Allmogegeten
Föreningen Allmogegeten är registerförande förening för de utrotningshotade raserna göingeget, jämtget och lappget. Samtliga raser behöver fler seriösa bevarare.

Letar du allmogegetter för genbanksanslutning kan Föreningen Allmogegeten hjälpa dig med kontakter, avelsrådgivning och information om raserna. Hör gärna av dig innan du skaffar djur.

Se vår hemsida www.allmogegeten.se för kontaktuppgifter till de genbanksansvariga  eller ring 0435-230 85 för mer information.
Föreningen Allmogegeten arbetar för att bevara våra sista rester av lokala allmogegetter och upprätthåller genbanker för lappgetter, göingegetter och jämtgetter.
www.allmogegeten.se


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

149 gäster, 5 användare
statustrött, carljohan, carlos, Benkes, per.martinsson

* Forum

* Om tidningen Åter- Så mysig, inspirerande och härlig tidning! Sätter igång en känsla av att allt är möjligt. Vill bli självhushållare nu! I framtiden ska vi ha våran gård och Jag längtar så! Livet kan vara bra underbart och det är värt att kämpa för sin dröm så vi kan leva på riktigt. Inte i samhällets ekorrhjul utan ta tillvara på livet till fullo.
/ Linda

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser