Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  vår grågås charlie är så ensam  (läst 956 gånger)

klosett

  • Inlägg: 3
vår grågås charlie är så ensam
« skrivet: 12 apr-08 kl 09:28 »
Våran 6 åriga grågås Charlie blev ensam nu i dagarna då Tjabo blev tagen av ett rovdjur. Han var i chocktillstånd då han var med om själva attacken och såg vad som hände med henne. Vi blev väldigt oroliga för honom då han var väldigt chockad och mest låg ner och andades tungt. Nu har han kvicknat till men han är så ensam och skriker efter henne. Det gör ont i hjärtat att se det. Är det ngn här som behöver sällskap till sina grågäss? Vi vill ha gäss kvar men tvekar inför att skaffa nya nu när vi vet att det finns rovdjur i krokarna :'(


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

593 gäster, 11 användare (2 dolda)
Tångräkan, majkat, olleryd, Adels, Norralund, alruna, Landet, sayerbýr, Ädla småbruk

* Forum

* Om tidningen Åter- Tidningen åter har jag läst i några år som prenumerant innan dess läste jag hos vänner. Genom åren har jag utvecklats det har även tidningen och att ledaren skrivs av en så härlig och äkta människa som erkänner att man ibland får ge upp och tänka om. ALLA borde ha tidningen!
/ Maria

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser