Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Erfarenhet av skendräktighet? (långt)  (läst 17434 gånger)

Jonica

  • Inlägg: 5
    • Skåne
SV: Erfarenhet av skendräktighet? (långt)
« Svar #20 skrivet: 18 jan-15 kl 22:36 »
Tiken behöver inte sluta vara skendräktig för att hon kastreras. Min första tik (egentligen min mors) var kastrerad och hon var skendräktig ändå. Min nuvarande tik blir skendräktig efter att hon träfat valpar, små barn, gravida kvinnor eller känner lukten av annan löptik.

lillatorpet

  • Inlägg: 232
    • Jämtland
SV: Erfarenhet av skendräktighet? (långt)
« Svar #21 skrivet: 06 nov-16 kl 11:05 »
Är ett tag sen nu som den här tråden var aktiv. Kanske du har kastrerat din tik? Annars kan mindre mat och mer motion under en period efter löp minska risken för skendräktighet.
Jag har själv en tik som blir skendräktig efter varje löp. Hon tar inte till sig gosedjur som valpar, men hon är mer vaksam på katten och hon vill "boa", gärna i trånga utrymmen som under sängen, i hörn, under bord m.m


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

283 gäster, 7 användare (1 dolda)
LineLine, torbjorn, Alexn72, LimJans, Gep, DanDemo

* Forum

* Om tidningen Åter- Att jag läst samtliga gamla nummer som fanns att få tag på för utlåning av denna tidning säger väl en hel del om vad jag tycker om den. En del av dem har jag lånat flera gånger. Jag älskar tidningen! Den är idérik, hoppingivande, livsbejakande, inspirerande och informativ och får mig att sjuda av iver och verksamhetslust. Jag kommer att köpa gamla nummer några i taget och nu är det verkligen dags att starta en prenumeration!
/Anneli

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser