Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hem för draghund?  (läst 831 gånger)

spamsy

  • Gäst
Hem för draghund?
« skrivet: 25 sep-07 kl 04:01 »
Hejsan Hundvänner!

Jag har en hund hos mig just nu som är blandning mellan Alaskan Husky, Schäfer och mkt mer som jag tyvärr inte har tid och framförallt inte plats för i delat boende med massa katter, utan måste lämna till ett hundpensionat senare idag.

Det är min mammas hund som hamnat hos mig eftersom hon är på sjukhus. Troligen så blir hon frisk nog att ta hand om honom snart, men vi vet inte säkert.

Kanske trivs han på pensionatet men risken finns också att han inte gör det. Han har ett stort rörelsebehov, men går inte att släppa lös då han sticker iväg långt.

Han älskar att dra i sele! Det är så han får sin motion och han har byggt upp sig från att vara en väldigt tanig hund till en stark, smärt och frisk vovve.

Nu undrar jag om det finns någon här som är intresserad av att ta emot en hund som är dragintresserad, för något slags träning...?
Eller känner till någon som har plats i sin verksamhet...

Det vore fantastiskt om det gick att fylla tomrummet efter matte med något slags arbete. För han är helt klart en arbetande hund. Han blir verkligen jätteglad om han träffar på en annan Husky också  :)

Hunden som är världens snällaste finns i Jämtland...


Tacksam för svar och tips!

Synpunkter om pensionat vs privat "hundpassare" (tex från annons på Blocket... de flesta vill ha en Collie eller en Golden för lugna promenader i solen  ;)) är också välkomna...!

kattenihatten

  • Inlägg: 1272
  • omina mea mecum porto
    • Norrbotten
Re:Hem för draghund?
« Svar #1 skrivet: 25 sep-07 kl 09:43 »
jag ska prata med min man om det. Vi finns i norrland.
Live simply......so that others may simply live.

spamsy

  • Gäst
Re:Hem för draghund?
« Svar #2 skrivet: 25 sep-07 kl 16:02 »
Hej, Kattenihatten!

Åh, fantastiskt!

Hunden åkte till pensionatet nyss. Kvinnan jag träffade verkade hemskt trevlig och hundvan, så det känns som om det kanske kan fungera.

Men jag är fortfarande tacksam om du vill kolla vad ni har för möjligheter, utifall mamma skulle bli riktigt långvarigt sjuk... 


Dela detta:

* Inloggade just nu

141 gäster, 3 användare
rainwall, skräptanten, Liisa

* Forum

* Om tidningen Åter- Bästa tidning jag någonsin har läst!
/Jeya M

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser