Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Höna som krystar  (läst 78 gånger)

Höna som krystar
« skrivet: 05 sep-20 kl 17:52 »
Har en höna som krystar hela tiden. Kanske mer ska kalla det att kloaken "går i ett" utan att det kommer varken ägg eller avföring, för hon verkar inte ta i liksom. Hon äter och dricker och rör sig helt obehindrat. Pigg och nyfiken som de andra och beter sig helt normalt annars. Kännt efter och inget ägg som sitter fast. Dock misstänker jag att det är hon som lagt skinnägg vid 2 tillfällen. Hittat dem båda gångerna under sittpinnen på morgonen. Hon lägger inte ägg, och ryggar inte heller. 3 år gammal. Vad kan det vara? Aldrig varken sett, hört eller läst om bågot liknande innan..


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

286 gäster, 3 användare
fraxinus80, statustrött, Friden fri

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser