Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Orusthöns  (läst 275 gånger)

Cim

  • Inlägg: 6
    • Småland
Orusthöns
« skrivet: 25 jul-20 kl 20:50 »
Jag letar mer information om Orusthöns då jag är lite sugen på att skaffa de till förhoppningsvis våren. Som jag förstår det ska man gärna ha mer än en tupp för att inavelsgraden inte ska vara så hög, men har också läst att Orust-tuppar inte gillar andra tuppar, vad har ni för erfarenhet av detta? Är nyfiken på att allt om den vackra lantrasen Orust, så dela gärna med er av era erfarenheter både svårigheter och positiva saker =D


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

269 gäster, 9 användare (1 dolda)
Liisa, MickeMård, Ett svart får, Beccazin, DennisCA, kallekullen, Prillis, M Bond

* Forum

* Om tidningen Åter- Hämtade just ut 11 gamla nummer av tidningen och skrockade välmående när jag öppnade paketet. Det ska bli så intressant att läsa dessa <3 Flera av sakerna känns väldigt aktuella just nu. Har bla funderat på jordkällare, flytta en timring och veganmat för självhushållare. Nu är jag ingen äkta vegan då jag blev lika glad över att ett nummer handlar om beredning av fårskinn men jag äter veganskt.
/Anna W

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser