Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Hönan äter inte  (läst 172 gånger)

Irmwen

  • Inlägg: 2
Hönan äter inte
« skrivet: 11 jul-20 kl 11:55 »
En av mina hönor äter inte fodret vad jag har sett, släppte ut dem på morgonen och alla åt förutom hon. Hon äter sånt jag ger henne som spaghetti tex. Hon går runt och pickar och jag har sett henne äta mask och majs. Hennes avföring är som nästan flytande, antar att det har med att hon inte får i sig så mycket mat. Hon får granngården basfoder. Kan det va någonting med fodret, att hon inte gillar det eller är trött på det? Eller är det nån sjukdom Påväg?
Är ganska ny på det här, haft hönsen i lite mer än ett år.
Vill verkligen att hon ska bli bra, vill inte behöva avliva. Vet ni vad det kan vara så är jag mycket tacksam om ni skriver.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

334 gäster, 4 användare (1 dolda)
Klas Karlsson, Ricbot, Widevitt

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser