Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Volontär/"familjemedlem"  (läst 490 gånger)

mess59

  • Inlägg: 38
    • Dalarna
Volontär/"familjemedlem"
« skrivet: 25 jun-20 kl 16:20 »
Söker en person gammal eller ung som vill ut på landet och bo på gård. Vi har en liten gård i skogen i norra Dalarna med getter, grisar, gäss, höns, kaniner och hundar. Vi har uppfödning av genuina ryska boskapsvaktare. Våra KO stammar från ursprung i Georgien där boskapsvaktande hundar är ett måste. Vi använder våra KO att vakta gårdens djur då vi har urgammal betesrätt och djuren går lösa på skogen. Våra KO går också lösa och vaktar mot både fyrbenta och tvåbenta rovdjur. Vi har även jakthundar då vi också livnär oss på jakt, fiske och gårdens djur. Arbetet vi alla utför är skötsel av djuren och pyssel med gården. Behövs repareras och renoveras ständigt. Vi känner att vi kan erbjuda en person till att delta som en i familjen i vårt dagliga arbete. Känner någon att det låter spännande och roligt så hör av er för ytterligare frågor. Lön utgår inte utan husrum, mat och fickpeng är det som gäller.
Tänk på att vi bor i skogen, har djur så om ni är allergisk eller måste ha folk omkring och ha bredband då scrollar ni vidare.
Tack för att ni läste.
             Synnöve Sjögren
Mobnr 0703729093

mess59

  • Inlägg: 38
    • Dalarna
SV: Volontär/"familjemedlem"
« Svar #1 skrivet: 25 jun-20 kl 16:31 »
Obs. Vi finns i Norra Dalarna Särna

metsalainen

  • Inlägg: 4
    • Västerbotten
SV: Volontär/"familjemedlem"
« Svar #2 skrivet: Igår kl. 13:25 »
Hej Synnöve,

har du funnet hjelp på gård? jeg kan tenke meg att komma och hjelpedeg på gård. Jeg er veldog glad i djur og liker å matte dem. Hvor i Nor dalarna er du?
Jeg har erfaring med eko og permakultur och djur på gård. Jeg har oftere jobbet so frivillig för,
Jeg  er en dykig, effektiv, og trivelig voksen person.
Beste hilsen
Sonja


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

454 gäster, 9 användare (1 dolda)
LimJans, grimbart, Ett svart får, Ricbot, Radar, I_am_mine, Muu, Husky 400

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser