Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Lappland Liten stuga uthyres i södra Lappland  (läst 416 gånger)

Pohja

  • Inlägg: 17
    • Lappland
Lappland Liten stuga uthyres i södra Lappland
« skrivet: 05 jun-20 kl 12:30 »
Hej!

Jag har en liten stuga på 24 kvadrat tre mil utanför Åsele som jag vill hyra ut. Det finns rinnande vatten från Maj till Oktober efter det får man hämta vatten själv från brunn. Det finns komplett kök med till och med en micro. Värme från element. Utedass gäller och ingen dusch inomhus. Närhet till fin bad och fiskesjö där det finns båt som man kan låna utan extra kostnad. Det finns möjlighet att odla på ca 1000 kvadratmeter utanför huset, vill man odla mer finns det mycket  odlingsmark som kan användas på en annan gård 1 km därifrån. Där finns även bastu som man kan använda.

Jag tänker mig en hyra på 150 kr per dygn, 1000 kr i veckan eller 3000 kr i månaden.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

261 gäster, 7 användare (1 dolda)
Rörsbjär, MickeMård, Liisa, Ett svart får, Beccazin, DennisCA

* Forum

* Om tidningen Åter- Den nya tidningen var t.o.m. skön att hålla i.Har även omslagets papper blivit lite annorlunda? Jag skriver lite annorlunda eftersom det är trevlig igenkänning i det som är väsentligt-nyttig läsning.Från min Växjöhorisont så var det trevligt att se Maja Söderberg och Nybrukarna. Lycka till med fortsättningen!
/John Moberg

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser