Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Halland Hyra mark till att bygga och ha tiny house på!  (läst 240 gånger)

Hungryhilda

  • Inlägg: 1
    • Halland
Halland Hyra mark till att bygga och ha tiny house på!
« skrivet: 23 maj-20 kl 19:06 »
Obs. Söker mark runtomkring Kungsbacka (Skriv om du är osäker om det är för långt ifrån, det kan inte skada)


Morsning!

Har du en bit mark som inte kommer till användning?

Nu är det så att jag har gått i tankarna att bygga mig ett mindre så kallat tiny house och behöver någonstans att bygga det men även en plats att ställa den när den är klar, varav helst på samma plats men detta är inget måste  :)

Tiny houset eller snarare attenfallshuset (då jag inte kommer bygga på en vagn) kommer att vara ungefär 3x9 m2. Var inte oroliga jag ska göra mitt bästa för att det inte ska se ut som villa villekulla ;D
Några förutsättningar är att det finns ström till platsen för verktygen. Parkering för bil och att en lastbil med släp ska kunna flytta på huset någon gång i framtiden (detta är en provisorisk lösning).

Nu när allt det är överstökat kanske jag ska presentera mig själv.
Jag heter Julius och är 20 år. Pluggar just nu musik på folkhögskola fast på distans under covid. Efter början av Juni slutar jag skolan och ska börja jobba och bygga på huset. Gillar som sagt musik men också matlagning, film, spel och allt det där.

Hur vi gör med betalning kan vi diskutera, har även sett inlägg där man hjälper tomtägaren lite ibland på gården osv, men det är helt upp till dig, vi löser något :)

Ni får gärna skicka frågor om ni kände att det var något jag missade annars får ni ha det så gött så hörs vi!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Förvånansvärt väl sammansatt och innehållsrik tidning! Kanske är det just för att den är skriven av entusiaster, inte professionella skribenter, som den andas så mycket glädje och inspiration.
/Jeuce

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser