Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Husqvarna 2000 hjälp att justera underhus  (läst 357 gånger)

TheOtherDude

  • Inlägg: 2
    • Värmland
Husqvarna 2000 hjälp att justera underhus
« skrivet: 15 apr-20 kl 11:39 »
Hej
Jag har brottats med min modell 6020 ett bra tag nu men tror att jag nu hittat felet. Det yttrade sig som att övertråd rycktes sönder direkt o så lät det högt av maskinen. Har testat nya nålar, filat stygnplåt, testat alla möjliga trådspänningar o trådar, smörjt  upp maskinen riktigt noga mm. Har nu funnit att underhuset som sitter fastskruvat med 3 st skruvar i distanser som i sin tur kan ställas in olika med hjälp av stoppskruvar behöver justeras. Beroende på  hur dessa ställs in kan man få maskinen att gå jättelätt till jättetrött och jag behöver hjälp att ställa in rätt läge. I nuläget går det inte ens att hämta upp undertiden utan att det blir trassel o övertråd går av. Nån som kan hjälpa mig?


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

174 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Senaste numret (3/19) var verkligen jätteintressant (även om alla brukar vara intressanta). Gillar artiklarna om framtiden och skulle gärna läsa mer om alternativa, positiva framtidsvisioner (det är dags att se något annat än kollapsbaserade domedagsprofetior). Vill också lära mig mer om olika toalettlösningar.
/ Hanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser