Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne: Västergötland Lägenhet på landet mellan Borås och Göteborg  (läst 421 gånger)

anitanordin

  • Inlägg: 1
    • Västergötland
Västergötland Lägenhet på landet mellan Borås och Göteborg
« skrivet: 12 mar-20 kl 22:09 »
Lägenhet på landet, 4 mil från Göteborg, ganska så mitt emellan Göteborg och Borås.
Vi som bor på gården är en familj på fyra plus hund, katter och höns. Vi strävar mot självförsörjning, odlar och har solceller, önskar hyresgäster som delar dessa intressen.

Lägenheten är en del av den fd ladugården, ett rum med kokvrå och sovalkov på ca 30 kvm som fungerar till en eller två personer. Toalett med dusch, och tvättmaskin finns i bostaden.
Gården ligger vid sjön så möjlighet till bad, fiske och skridskor finns. Området är tyst och det är skog runt omkring även om det är en by vi bor i.

Närmaste busshållplats är 4--5 km bort och bussarna går var 15:e minut i högtrafik, en gång i timmen lågtrafik. Restid till Göteborg med buss är ca 35 min till Korsvägen.
Då lägenheten vetter in mot en innergård så är personlig lämplighet väldigt viktigt då vi ser och träffar varandra mycket.


Om det låter intressant, skicka ett mail och berätta lite om dig/er till amanitanordin@gmail.com.
Eller ring 0702393097.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

152 gäster, 0 användare

* Forum

* Om tidningen Åter- Har nu köpt mina första nummer av Åter och de var över förväntan. Mycket innehållsrika och informativa, och bra blandning. Inspirerande att läsa om andras berättelser och tankar. Även min familj uppskattade tidningen och kommer att läsa fler nummer.:)
/Johanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser