Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Naturlig födsel mat ankor  (läst 228 gånger)

alex erlingsson

  • Inlägg: 1
Naturlig födsel mat ankor
« skrivet: 10 feb-20 kl 23:22 »
Ifall honan har värpt fram ällingarna själv behöver man mata ällingarna eller räcker det att mata honan så sköter hon resten? :)

Själv är bäste dräng

  • Inlägg: 10418
    • Östergötland
SV: Naturlig födsel mat ankor
« Svar #1 skrivet: 11 feb-20 kl 00:38 »
Honan ser ju till att ungarna hittar maten, men du måste se till att det finns rätt sorts mat till ungarna och att de får den i så låga skålar att de kan äta.


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

782 gäster, 11 användare (3 dolda)
Tezzeluren, majkat, Ping, Annika Lundgren, Kronhjorten, grimbart, Karlsdotter, Radar

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser