Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Uppsala Fermenteringsdag 2020  (läst 227 gånger)

Kent Wennman

  • Inlägg: 1
Uppsala Fermenteringsdag 2020
« skrivet: 21 jan-20 kl 09:24 »
Efter 2019 års stora toksuccé önskar vi er alla åter igen varmt välkomna till en hel dag där Kulturoasen fylls med entreprenörer som vill entusiasmera, sprida kunskap och dela med sig av sina erfarenheter när det gäller fermentering! Det kan handla om alltifrån mjölksyrejäsning av grönsaker till bryggning och bakning. Tänk Kimchi, kumbucha, surkål, tempeh, surdegsbröd, öl, miso m.m. Försäljning, provsmakning och föreläsningar.

Kulturoasens servering är givetvis öppen för lunch och/eller fika.
Tantens Gröna Skafferi & Garderob är öppen hela dagen.
http://www.kulturoasen.se
Facebookevent: https://www.facebook.com/events/2503768829844083/

Vi kommer under de kommande veckorna presentera våra utställare. Vi har plats för ca 5-6 utställare till så vill ni vara med kan ni anmäla er till kent@kattguld.com. Anmälda utställare just nu:

Stortallens Tempeh
Timo Garden
Bergslagens Grönsaksförädling
Vallgarns gårdsmejeri
FOBO
Humlegårdens Ekolager
Tantens Gröna Skafferi & Garderob

Arrangör: Timo Garden och Kulturhjältarna.

Fri entré!
De flesta workshops och föreläsningar är avgiftsbelagda och de kommer att presenteras under januari-februari månad. Håll utkik!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

426 gäster, 4 användare (1 dolda)
Lena III, Lovisa Hanberger, Kronhjorten

* Forum

* Om tidningen Åter



- Kan bara varmt rekommendera denna tidning!
/Sanna

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser