Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Fermenterad mat till hönsen  (läst 2549 gånger)

tomas-kero

  • Inlägg: 165
    • Norrbotten
SV: Fermenterad mat till hönsen
« Svar #20 skrivet: 03 sep-20 kl 15:11 »
Jag har fermenterat diverse blast från morötter, rödbetor, kålblad och förvuxen mangold som jag sen gett hönsen under vintern.
Hackade blad och blast i 2 cm bitar, blandade i lite salt, knådade och packade i plasthinkar. Rumstemp i ett par dagar och sen i källaren. Hönsen åt det glatt under vintern


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

309 gäster, 10 användare (1 dolda)
Anna-lee, anders flix, Pullarius, LimJans, Ping, peterm, Jan-Erik Asp, DkY, Thomas_

* Forum

* Om tidningen Åter



- Åter är en tidsskrift som är tidlös. Ett 5 år gammalt nummer är lika användbart nu som när den kom ut.
Jag har haft väldigt mycket nytta och har fortfarande av tidningen.
/Per

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser