Välkommen! För att skriva i forumet måste du logga in först. Har du inget konto går det bra att registrera ett eller logga in med Facebook här. Det kostar inget.  :)

Författare Ämne:  Vad händer när man dricker chaga te?  (läst 443 gånger)

ärt

  • Inlägg: 557
    • Halland
    • www.lillanabben.se
Vad händer när man dricker chaga te?
« skrivet: 24 nov-19 kl 10:37 »
Sågade av en bit av sprängtickan för att göra chaga te. Anledningen är huvudsak att få lindring av psoreasis. Som det nu är så hjälper en cortison gel men det känns ju inte så kul.
 Så vad händer.  I dag (dag två) efter en natt med drömmar som jag kommer ihåg vilket annars sällan sker, pigg o med en stark lust till framfart.
Ställ Ljuset i skäppan, det är där det behövs.

 

Tångräkan

  • Inlägg: 403
    • Åland
SV: Vad händer när man dricker chaga te?
« Svar #1 skrivet: 17 dec-19 kl 14:06 »
Bra! Då vet du nu vad som händer.  :) Jag dricker det dagligen vintertid och hoppas att det boostar immunförsvaret och förebygger sjukdom men vad vet jag? Det har i varje fall inte varit skadligt. Peppar, peppar!


 


Dela detta:

* Inloggade just nu

* Forum

* Om tidningen Åter- Precis som flera andra skriver så är det här en tidning som aldrig tycks bli inaktuell. Det senaste numret är precis lika intressant som det som kom för flera år sen. Att varje nummer har ett sorts register på baksidan som ger en snabb överblick av vad tidigare nummer sedan många år tillbaka har handlat om, gör det lätt att hitta precis vad man vill läsa om just nu.

Har man läs-svårigheter kan man dock ha lite invändning mot det lilla typsnittet och den täta texten, speciellt annonserna och baksidorna med extra liten text mot en flerfärgad bakgrundsbild.
/Jennifer

* Nya inlägg

* Nytt i ditt landskap

För inloggade medlemmar visas här nya lokala annonser, aktiviteter och presentationer.
Logga in eller
registrera dig.
 :)

* Nya annonser